Bemutatkozás

Nem kezdhetem azzal a bemutatkozásomat, hogy kissrác koromban a Nagypapám a kezembe adott egy kis filmes fényképezőgépet, mert nem így történt. 🙂
A fotózás úgy jött az életembe, hogy sosem számítottam rá, hogy ez lesz életem legnagyobb húzása. 🙂
Mindig is műszaki beállítottságú ember voltam, ennek ellenére érdekeltek a szép dolgok, a kreativitás, legyen az zene, de leginkább a képalkotás, a gyönyörű fotók.
Bár mérnök informatikusnak készültem, az életem mégis más irányt vett.

A fényképezéssel 2003 óta foglalkozom, de komolyabban 2012 körül kezdtem el ezt a csodálatos hivatást űzni. Elsősorban az esküvő, a portré és divatfotózás körében mozgolódom, de nagyon szeretem a természet utánozhatatlan arcait is megörökíteni.
Folyamatosan van mit tanulni, fejlődni kell, és tapasztalatot szerezni.
Nagyon szeretek csapatban dolgozni, kreatívkodni, és észrevenni különleges dolgokat.

Az utóbbi években a fényképezés iránt is nagy érdeklődést mutató Kedvesemmel közösen alkotjuk meg a fotósorozatokat, akinek ezúton is köszönöm, hogy mellettem van ebben is, és hogy rengeteg ötlete által sokkal szebb, érdekesebb képek születnek. 🙂

Hiszem, hogy a fényképezés az egyik legjobb és leglátványosabb eszköz arra, hogy az ember kifejezze önmagát, megfogalmazza érzéseit és ráébresszen mindenkit, hogy a világban vannak még szép dolgok. Nem utolsó sorban maradandót alkotunk, egy pillanatot az utókornak, így ez egy olyan hivatás, melynek „végterméke” örök időkre fennmarad. Ez fantasztikus érzés.

Egy igazán jó fotó olyan dolgokat láttat meg, amit talán észre sem vennénk, olyan hangulatot kelt, amit nem éreznénk át eléggé.

Ha egy kép megérinti a nézőt. csodálatot, szépségérzetet, megdöbbenést, netán szomorúságot vagy bármilyen érzelmet vált ki belőle, a fotó teljesíti „küldetését”, elkészülésének célja értelmet nyer.
Remélem, hogy a képeim által keltett érzelmek, az idő múlásával egyre mélyrehatóbbak lesznek.

Ezen gondolatok szellemében invitállak most a galériámba. Jó szórakozást!

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Pinterest
fb-share-icon
Instagram